På Mejsevej 12 er der 7 lejligheder til fastboende. De 3 af lejlighederne ligger i tilknytning til fælleshuset. De øvrige 4 lejligheder ligger i forlængelse af hinanden ca 10 m fra fælleshuset .

Her bor der 7 meget forskellige mennesker med forskellige behov for støtte. Aldersgruppen er fra først i 20érne til sidst i 40érne.

Det er fortrinsvist uddannet personale, der er tilknyttet. Alt fast personale har særlig viden indenfor AD-HD, Demens, Tidlig følelsesmæssig skader, Autisme og mennesker med psykiatrisk overbygning.

I fælleshuset bliver der hver dag lavet mad og her kan man spise i fællesskab med de øvrige beboere. For dem der måtte foretrække det, er det muligt at tage sin mad med ned i egen lejlighed.

På Mejsevej 12 vægter vi, at hver beboer har en hverdag der er tilpasset den enkelte. Der er mulighed for socialt samvær i det omfang, man magter det.

Vi vægter en forudsigelig hverdag og en tryg og positiv tilgang til hverdagen. Vi deltager i bowling -  og deltager i de fester mm der tilbydes bostedet. Vi tilstræber, at den enkelte har størst mulig indflydelse på egen hverdag.

Vi har et positivt og respektfyldt samarbejde med forældre/ pårørende. Vi byder gerne på en kop kaffe og en snak.

  

 

Publiceret 12-06-2020